Taro burvība

Popdīvas Madonnas superdiētas noslēpumi
Šo diētu izveidojis Madonnas personiskais dietologs Rejs Kibarts.

1. Brokastīs, pusdienās un vakariņās tauku, olbaltumvielu un ogļhidrātu proporcijai jābūt 30:30:40. Ogļhidrāti jāuzņem uzturā lietojot augļus, bet jāatturas no makaroniem, maizes, kartupeļiem, grūbām.

Tauku lietošana uzturā ir obligāta, tie mazina bada sajūtu un veicina mundruma sajūtu.

Kā ievērot nepieciešamo proporciju? Ļoti vienkārši, ņemiet sauju ēdiena, kas satur olbaltumvielas, bet divas saujas ēdiena, kas satur ogļhidrātus. Nedaudz pievienojiet kvalitatīvas eļļas.

Nedrīkst lietot kofeīnu.

Madonnas ēdienkarte


Brokastis – grauzdiņi ar diviem olas baltumiem, vārīta ola, ābols, apelsīns vai persiks

Pusdienas – Maize, kas cepta no rupja maluma miltiem, pīles vai vistas krūtiņa, majonēze.

Vakariņas – Zivs, vista vai liesa gaļa, daudz dārzeņu, nedaudz makaronu un nedaudz ceptu kartupeļu.
Kategorija: Veselība | Pievienoja: sofi (19.05.2012) | Autors: www.reikinet.lv
Skatījumu skaits: 1264 | Atslēgvārdi: diēta | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]